Licht

Prachtig huisje in Well waar wij een week in mogen vertoeven. We komen in het donker aan. Een enkele ster is nog net tussen lichte bewolking te zien, maar die ster schijnt te zwak om ons bij te lichten. De mobiel biedt uitkomst om ons niet alleen op de juiste bestemming te brengen met haar navigatiesysteem, maar kan ons ook net dat beetje licht geven om te zien waar we onze voeten zetten op weg naar het huis.

Eenmaal in het huisje ben ik onder de indruk van de gezelligheid, de ruimte, de sfeer van een oude boerenschuur. Dit is niet zomaar een klein huisje, maar ik waan me in een waar woonhuis. We installeren ons. Mijn mobiel geeft geen enkele sjoege meer en gaat aan het stopcontact om zich te voeden. Om onze vrienden waar we net een heerlijke dag mee door brachten te verwittigen van een goede aankomst, moet ik mijn tablet maar meteen aandoen. En ik zet me neer op de bank om een mail te sturen. En dan zie ik wat ik een groot minpunt vind aan dit verder heerlijk sfeervolle huis: de verlichting. Er hangen 3 lampen en die zijn alle 3 aan. Ik begin met er 1 uit te doen. Nee, nog te weinig verschil. Nog 1 uit, maar zelfs de ene lamp verspreidt een licht dat ongezellig fel is.

Nee, ik laat mijn humeur hier niet door bederven en probeer de positieve kant ervan te zien: je kunt hier goed bij lezen! Maar stiekem ben ik blij met de kaarsen die ik al zag staan en die wij ook nog eens zelf meenamen. Dat zal wat mij betreft onze verlichting gaan zijn deze paar dagen!

20151228_184114

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Zomaar.... Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s